ESCONFI Contabilidad Oferim assessorament integral en les àrees de comptabilitat, laboral i fiscal. Els nostres serveis Necessites gestionar els teus impostos? Pídenos cita
COMPTABILITAT

Oferim un servei de comptabilitat adaptat a la teva empresa, et donem la possibilitat d'externalitzar-ho perquè puguis dedicar més temps al teu negoci.

LABORAL

L'àrea laboral és una de les més sensibles. Per a la teva tranquil·litat, comptem amb un equip professional que incorpora les normatives que apareixen constantment en el teu sector.

FISCAL

El nostre servei d'assessorament i gestió fiscal a empreses i particulars és una de les nostres especialitats. Garantim una excel·lent eficàcia en les nostres actuacions.

Podem ajudar-te?

Comptabilitat

T’ajudem en la presa de decisions de la teva empresa o organització, ens ocupem d’elaborar la comptabilitat, portar un control adequat de les factures rebudes i emeses, control d’ingressos i despeses, crear informes, consultar la teva situació financera, calcular l’IVA, controlar els pagaments nacionals i internacionals i et mantenim actualitzat en matèria de legislació financera.

Llegir més
Laboral

El nostre equip s’encarrega de trobar les millors solucions per a l’àrea laboral de la teva empresa, coneixem la normativa del teu sector i t’ajudem en la presa de decisions. Tramitem contractes, baixes, acomiadaments i tota mena de situacions. Gestionem la teva pensió de la Seguretat Social o les altes i variacions dels autònoms.

Llegir més
Fiscal

Som especialistes en assessorament i gestió fiscal d’empreses i particulars. Oferim un tracte directe i confidencial, ens avalen els nostres més de vint-i-cinc anys d’experiència. Presentem els teus models d’Hisenda i altres obligacions fiscals perquè puguis dedicar-te al teu negoci amb tranquil·litat.

Llegir més

Necessites que t'assessorem?.
Atenem a particulars i empreses en temes de comptabilitat, laboral o fiscal.