CONTABILIDAD

Ofrecemos un servicio de contabilidad adaptado a tu empresa, te damos la posibilidad de externalizarlo para que puedas dedicar más tiempo a tu negocio.

LABORAL

El área laboral es una de las más sensibles. Para tu tranquilidad, contamos con un equipo profesional que incorpora las normativas que aparecen constantemente en tu sector.

FISCAL

Nuestro servicio de asesoramiento y gestión fiscal a empresas y particulares es una de nuestras especialidades. Garantizamos una excelente eficacia en nuestras actuaciones.

¿Podemos ayudarte?

Comptabilitat

T’ajudem en la presa de decisions de la teva empresa o organització, ens ocupem d’elaborar la comptabilitat, portar un control adequat de les factures rebudes i emeses, control d’ingressos i despeses, crear informes, consultar la teva situació financera, calcular l’IVA, controlar els pagaments nacionals i internacionals i et mantenim actualitzat en matèria de legislació financera.

Llegir més
Laboral

El nostre equip s’encarrega de trobar les millors solucions per a l’àrea laboral de la teva empresa, coneixem la normativa del teu sector i t’ajudem en la presa de decisions. Tramitem contractes, baixes, acomiadaments i tota mena de situacions. Gestionem la teva pensió de la Seguretat Social o les altes i variacions dels autònoms.

Llegir més
Fiscal

Som especialistes en assessorament i gestió fiscal d’empreses i particulars. Oferim un tracte directe i confidencial, ens avalen els nostres més de 25 anys d’experiència. Presentem els teus models d’Hisenda i altres obligacions fiscals perquè puguis dedicar-te al teu negoci amb tranquil·litat.

Llegir més

¿Necesitas que te asesoremos?.
Atendemos a particulares y empresas en temas de contabilidad, laboral o fiscal.