El nostre despatx de professionals, especialistes en les àrees fiscals, comptables, tributàries, laborals i mercantil, oferim servei d’assessorament i confecció de totes les obligacions i gestions, així com tots els tràmits administratius necessaris per a complir amb la legislació.
També realitzem gestions d’herències, successions i donacions, contractes d’arrendament, traspassos de negoci, etc.
A més comptem amb la col·laboració externa de notaris, bufets d’advocats, enginyers, arquitectes, corredors d’assegurances, prevenció de riscos laborals i GDPR.
Comptabilitat

T’ajudem en la presa de decisions de la teva empresa o organització, ens ocupem d’elaborar la comptabilitat, portar un control adequat de les factures rebudes i emeses, control d’ingressos i despeses, crear informes, consultar la teva situació financera, calcular l’IVA, controlar els pagaments nacionals i internacionals i et mantenim actualitzat en matèria de legislació financera.

Llegir més
Laboral

El nostre equip s’encarrega de trobar les millors solucions per a l’àrea laboral de la teva empresa, coneixem la normativa del teu sector i t’ajudem en la presa de decisions. Tramitem contractes, baixes, acomiadaments i tota mena de situacions. Gestionem la teva pensió de la Seguretat Social o les altes i variacions dels autònoms.

Llegir més
Fiscal

Som especialistes en assessorament i gestió fiscal d’empreses i particulars. Oferim un tracte directe i confidencial, ens avalen els nostres més de 25 anys d’experiència. Presentem els teus models d’Hisenda i altres obligacions fiscals perquè puguis dedicar-te al teu negoci amb tranquil·litat.

Llegir més

Si no trobes el que necessites contacta amb nosaltres sense cap compromís.

T’oferim la millor solució o derivarem el teu cas als nostres col·laboradors experts en la matèria.

“Tingues cura de les petites despeses; un petit forat enfonsa un vaixell. En aquest món, cap cosa és certa llevat de la mort i els impostos.”

Benjamin Franklin
President dels Estats Units,

Demana pressupost sense compromís a través del nostre formulari de contacte