ESCONFI

Esconfi
ESCONFI · Asesoría & Contabilidad S.L.

ESCONFI Asesoría & Contabilidad, S.L. compta amb professionals en actiu amb més de 25 anys d’experiència, consolidant-se principalment a la ciutat de Cornellà de Llobregat, comarca del Baix Llobregat, Barcelona. També prestem servei en els municipis limítrofs com Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat, Esplugues de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Pallejà i voltants.
Som una empresa familiar on prima el tracte directe amb el client, treballem de manera que pugui estar connectat amb nosaltres per qualsevol via, tant tradicional com telemàtica.
Analitzem cada cas en particular i oferim al client les millors solucions i vies d’actuació per optimitzar el rendiment del seu negoci.
Comptem amb assessorament integral tant per a petites i mitjanes empreses com per a persones físiques, especialitzant-nos en les àrees de comptabilitat, laboral i fiscal.

El nostre compromís

En el nostre compromís de constant formació pel que fa a les últimes notícies i novetats fiscals, comptables, laborals, jurídiques, etc. i per garantir un millor servei d’atenció als nostres clients, pertanyem a l’Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears (APTTCB), a l’Associació d’Experts Comptables i Tributaris d’Espanya (AECE), Associació Catalana d’Assessors Fiscals, Comptables i Laborals (ACAT) així com a Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida (CAFBL), tots ells avalen la nostra professionalitat en el sector.

Pots demanar el teu pressupost sense compromís a través del nostre formulari de contacte