“Tingues cura de les petites despeses; un petit forat enfonsa un vaixell. En aquest món, cap cosa és certa llevat de la mort i els impostos.”

Benjamin Franklin
President dels Estats Units,

Si no encuentras lo que necesitas contacta con nosotros sin ningún compromiso.

Te ofreceremos la mejor solución o derivaremos tu caso a nuestros colaboradores expertos en la materia.

L’assessorament i gestió fiscal d’empreses i particulars constitueix una de les nostres principals especialitats a la qual dediquem recursos humans i materials de primer ordre, amb el que li podem garantir una excel·lent eficàcia en la nostra actuació.

Optimitzem les càrregues fiscals de particulars, autònoms així com de petites i mitjanes empreses, sempre dins de la legalitat amb un tracte directe i confidencial.

Ens ocupem de portar al dia el calendari fiscal i assessorem els nostres clients en matèria d’impostos, tributs i taxes. Consulta el calendari fiscal per a saber quan comencen i finalitzen els terminis legals voluntaris per a la presentació de declaracions.

Principalment ens dediquem a:

Assessorament i gestió fiscal integral
Documentació tributària
Gestions davant Organismes Públics
Declaració de la Renda i Patrimoni
Declaracions d'IVA
Impost de societats
Declaració d'operacions intracomunitàries (INTRASTAT)
Inspeccions d'Hisenda
i recursos davant Organismes Públics

La presentació dels models d'Hisenda i altres obligacions fiscals fan que sigui necessària la labor d'un professional qualificat. Si estàs pensant a deixar a les nostres mans tot aquest treball contacta amb nosaltres, estudiarem una solució personalitzada.