Fiscal

“Tingues cura de les petites despeses; un petit forat enfonsa un vaixell. En aquest món, cap cosa és certa llevat de la mort i els impostos.”

Benjamin Franklin
President dels Estats Units

Si no encuentras lo que necesitas contacta con nosotros sin ningún compromiso.

Te ofreceremos la mejor solución o derivaremos tu caso a nuestros colaboradores expertos en la materia.

L’assessorament i gestió fiscal d’empreses i particulars constitueix una de les nostres principals especialitats a la qual dediquem recursos humans i materials de primer ordre, amb el que li podem garantir una excel·lent eficàcia en la nostra actuació.

Optimitzem les càrregues fiscals de particulars, autònoms així com de petites i mitjanes empreses, sempre dins de la legalitat amb un tracte directe i confidencial.

Ens ocupem de dur al dia el calendari fiscal i assessorem a els nostres clients en matèria d’impostos, tributs i taxes. Consulta el calendari fiscal per saber quan comencen i finalitzen els terminis legals voluntaris per a la presentació de declaracions.

Principalmente nos dedicamos a:

Asesoramiento y gestión fiscal integral
Documentación tributaria
Gestiones ante Organismos Públicos
Declaración de la Renta y Patrimonio
Declaraciones de IVA
Impuesto sobre Sociedades
Declaración de operaciones intracomunitarias (INTRASTAT)
Inspecciones de Hacienda y recursos ante Organismos Públicos

La presentación de los modelos de Hacienda y demás obligaciones fiscales hacen que sea necesaria la labor de un profesional cualificado. Si estás pensando en dejar en nuestras manos todo ese trabajo contacta con nosotros, estudiaremos una solución personalizada.