El nostre despatx de professionals, especialistes en les àrees fiscals, comptables, tributàries, laborals i mercantil, oferim servei d’assessorament i confecció de totes les obligacions i gestions, així com tots els tràmits administratius necessaris per a complir amb la legislació.
També realitzem gestions d’herències, successions i donacions, contractes d’arrendament, traspassos de negoci, etc.
A més comptem amb la col·laboració externa de notaris, bufets d’advocats, enginyers, arquitectes, corredors d’assegurances, prevenció de riscos laborals i GDPR.
Contabilidad

Te ayudamos en la toma de decisiones de tu empresa u organización, nos ocupamos de elaborar la contabilidad, llevar un control adecuado de las facturas recibidas y emitidas, control de ingresos y gastos, crear informes, consultar tu situación financiera, calcular el IVA, controlar los pagos nacionales e internacionales y te mantenemos actualizado en materia de legislación financiera.

read more
Laboral

Nuestro equipo se encarga de encontrar las mejores soluciones para el área laboral de tu empresa, conocemos la normativa de tu sector y te ayudamos en la toma de decisiones. Tramitamos contratos, bajas, despidos y todo tipo de situaciones. Gestionamos tu pensión de la Seguridad Social o las altas y variaciones de los autónomos.

read more
Fiscal

Somos especialistas en asesoramiento y gestión fiscal de empresas y particulares. Ofrecemos un trato directo y confidencial, nos avalan nuestros más de 25 años de experiencia. Presentamos tus modelos de Hacienda y demás obligaciones fiscales para que puedas dedicarte a tu negocio con tranquilidad.

read more

Si no trobes el que necessites contacta amb nosaltres sense cap compromís.

T’oferim la millor solució o derivarem el teu cas als nostres col·laboradors experts en la matèria.

“Tingues cura de les petites despeses; un petit forat enfonsa un vaixell. En aquest món, cap cosa és certa llevat de la mort i els impostos.”

Benjamin Franklin
President dels Estats Units,

Demana pressupost sense compromís a través del nostre formulari de contacte